این کیکو خودم درست کردم به

همین دلیل بهتون پیشنهاد

می کنم که شما هم  درست

کنید!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم

شکر………………………………………………………………… ۱ لیوان

تخم مرغ………………………………………………………………۲ عدد

روغن جامدآبکرده(قنادی)…………………………………………لیوان۱

جوش شیرین…………………………………………۱ قاشق چایخوری

آرد…………………………………………………………….به میزان لازم

 

 

 

 

 

طرز تهیه


ابتدا تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی بزنیدتا خوب مخلوط

شوند.بعد جوش شیرین را بیفزاییدو به هم زدن ادامه دهید(اکه

دوست دارید کیکتون کاکائویی بشه حدود ۴قاشق پودر کاکائو اضافه

کنید و هم بزنید) سپس آرد را کم کم به مایه آضافه کنیدتا

خمیر صاف و یکدستی به وجود بیاد به   طوری که خمیر به دست

نچسبد!!!!!!!!!!!!کف ظرف مورد نظرو چرب کرده و آرد بپاشید و

خمیررا به ضخامت ۱cm(البته یه کم کمترو بیشتر مهم نیست)درون

آن پهن کنید و در فر که از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه ی سانتی

گراد گرم شدهبه مدت ۱۵ دقیقه بپزید.پس از اینکه کیک پخت آن را از

فر خارج کرده وکمی که خنک شد در حدود ۱cm از اطراف آن جدا

کنیدتا به صورت یک مستطیل منظم در آیدوسپس آن را از طول به دو

قسمت مساوی تقسیم کرده و روی نیمی از کیک

نصف کرم آماده شده را بریزید و نیمه دیگر کیک را روی آن قرار داده و

با دست کمی فشار دهیدوآنگاه مابقی کرم را روی آن بریزید تکه

هایی از کیک را که از اطراف آن جداکرده بودید، روی آن خرد کرده و با

مقادری مغز پسته یا … تزیین کنید!!سپس کیک رادرو  یخچال قرار

داده تا کرم به خورد نان برود و  خوش طعم شود!!

تذکر:این شیرینی را باید از چند ساعت قبل از مصرف تهیه کرده و در

زمان مصرف برش دهید!

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم برای تهیه ی کرم


شیر…………………………………………………………یک و نیم لیوان

تخم مرغ……………………………………………………یک عدد درشت

شکر…………………………………………………………یک سوم لیوان

آرد…………………………………………………..یک قاشق سوپخوری

وانیل…………………………………………………………به میزان لازم

 

 

 

 

 

طرز تهیه


شکر تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کرده و شیر سرد را نیز به آن

بیفزا یید.سپس آردرا کم کم به مواد افزوده و مرتب به هم

بزنیدتاصاف و یکدست شود.بعد روی حرارت قراردهید و مرتب هم

بزنید تا نسبتا غلیظ شود(غلظت این کرم همانند فرنی است) سپس

از روی حرارت برداشته و لای کیک بگذارید!!!!

 

 

 

 

 

نوش جان

 

21 CommentsClose Comments

21 Comments

  • Posted می 22, 2011 at 12:24 ب.ظ 0Likes

    آوا جون!!!!!!
    بابا دمت گرم!!!!! عجب کیکی درست کردی دلم آب شد!

    • Posted می 22, 2011 at 12:28 ب.ظ 0Likes

      مرسی!!!!!
      تو هم اگه طبق دستورش عمل کنی، درست کردنش آسون میشه!!!

  • Posted می 23, 2011 at 6:43 ق.ظ 0Likes

    سلام من الان لینکت میکنم تو هم منو با اسم طرفداران تیلور سوئیفت لینک کن
    ممنون

    • Posted می 23, 2011 at 7:13 ق.ظ 0Likes

      سلام ممنون از اینکه به وبم سر زدی!!
      لینک شدی!!!!!

  • روژان
    Posted می 31, 2011 at 7:15 ب.ظ 0Likes

    سلام آوا جونمممممم!
    طبق دستور العمل درست کردم عالی شد مثل کیک خودت شد!
    ولی بازم به خوشگلی کیک تو نشد!

  • ghazal
    Posted ژوئن 17, 2011 at 1:41 ب.ظ 0Likes

    mer30ava jon hatman 2rost mikonam
    rasti caket ali shode

  • unkown
    Posted ژوئن 19, 2011 at 1:36 ب.ظ 0Likes

    mer30 ava jan
    u ham ye pa ashpazi vase khodeta!!!
    daram tamame sayamo mikonam k hamin jo0ri dorostesh konam
    mamno0n

    • Posted ژوئن 19, 2011 at 3:00 ب.ظ 0Likes

      لطف داری عزیزم!
      وایییییییییی خیلی خوشحالم که می خوای این کیکو درست کنی اگه طبق دستور العملش درست کنی عالی میشه البته عکسش زیاد جالب نشده ولی خودش خیلی خوشگل بود!
      حتما بهم بگو چه جوری شد!!

      • ghazal
        Posted ژوئن 21, 2011 at 12:40 ب.ظ 0Likes

        no azizam axesham khoshmeleeeee

        • Posted ژوئن 21, 2011 at 1:20 ب.ظ 0Likes

          مرسی دوست گلم!
          می خوام طرز پخت بقیه ی کیکارو با عکسای قشنگ ترم بزارم.

  • انوشا
    Posted ژوئن 19, 2011 at 3:57 ب.ظ 0Likes

    mersi kheili jaleb bood hatman too ye forsat monaseb dorost mikonam

    • Posted ژوئن 19, 2011 at 5:38 ب.ظ 0Likes

      خوشحال میشم درست کنیو بهم نتیجه رو بگی !
      مطمئن باش خیلی خوشمزه میشه!

  • نیلو
    Posted جولای 2, 2011 at 6:42 ب.ظ 0Likes

    آوا جون نگفتی بلدی کیک بپزی . اگه بدونی خالم برای اولین بار که با پودر آماده کیک درست کرد چی شد . رو جعبه اش نوشته شده بود یک دوم لیوان روغن ولی خالم اشتباهی دو تا لیوان و یک دهم لیوان توش روغن ریخت . بیچاره نمی دونست چرا هر چی تعارف میکنه ما بر نمی داریم . وقتی خودش خورد فهمید .

    • Posted جولای 3, 2011 at 1:59 ب.ظ 0Likes

      چه جالبببببببببببببببببببببببببببببب!
      منم چند ساله پیش وقتی می خواستم برای اولین بار کیک درست کنم همین کارو کردم البته به جای سه چهارم لیوان.۳ تا و یک چارم لیوان آب ریختم به خاطر همین خیلییییییییییییییییی شل شد ولی بعدش اومدم یه کم آرد ریختم توش.یه کم شکلو قیافش خوب شد ولی باطنشو نمی دونی چی شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • negin
    Posted آگوست 17, 2011 at 11:39 ق.ظ 0Likes

    اوا جون بابا دس مریزا

    • Posted آگوست 17, 2011 at 3:44 ب.ظ 0Likes

      وای مرسی عزیزم
      نمی دونی چقدر خوشحالم چون چون پریروز هم یکی از دوستای گلم که مثل شما برام عزیزه بهم سر زد.

  • motahare
    Posted سپتامبر 27, 2011 at 4:43 ب.ظ 0Likes

    بابا اشپز.دوستم کیکت عالی بود ممنون

    • Posted اکتبر 6, 2011 at 9:17 ق.ظ 0Likes

      مرسی دوست گلم.
      نظر لطفته عزیزم.

  • سحر
    Posted جولای 7, 2012 at 8:08 ب.ظ 0Likes

    من که اگه بخوام درست کنم تموم ظرف وظروف جهیزیه مامانمومیشکونم

  • anastazia
    Posted جولای 12, 2012 at 5:39 ب.ظ 0Likes

    ممنونم خیلی عالیه

  • yas
    Posted نوامبر 1, 2012 at 6:55 ق.ظ 0Likes

    واااااااااااااااای!!من که دیردیدم این کیکوولی هرچه زودترمیرم درست میکنم مرسی عزیز

    بوس بوس

Leave a comment