کیک ها
کیک ناپلئونی
عکس ,نوجوان,پاتوق

این کیکو خودم درست کردم به

همین دلیل بهتون پیشنهاد

می کنم که شما هم  درست

کنید!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم

شکر………………………………………………………………… ۱ لیوان

تخم مرغ………………………………………………………………۲ عدد

روغن جامدآبکرده(قنادی)…………………………………………لیوان۱

جوش شیرین…………………………………………۱ قاشق چایخوری

آرد…………………………………………………………….به میزان لازم

 

 

 

 

 

طرز تهیه


ابتدا تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی بزنیدتا خوب مخلوط

شوند.بعد جوش شیرین را بیفزاییدو به هم زدن ادامه دهید(اکه

دوست دارید کیکتون کاکائویی بشه حدود ۴قاشق پودر کاکائو اضافه

کنید و هم بزنید) سپس آرد را کم کم به مایه آضافه کنیدتا

خمیر صاف و یکدستی به وجود بیاد به   طوری که خمیر به دست

نچسبد!!!!!!!!!!!!کف ظرف مورد نظرو چرب کرده و آرد بپاشید و

خمیررا به ضخامت ۱cm(البته یه کم کمترو بیشتر مهم نیست)درون

آن پهن کنید و در فر که از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه ی سانتی

گراد گرم شدهبه مدت ۱۵ دقیقه بپزید.پس از اینکه کیک پخت آن را از

فر خارج کرده وکمی که خنک شد در حدود ۱cm از اطراف آن جدا

کنیدتا به صورت یک مستطیل منظم در آیدوسپس آن را از طول به دو

قسمت مساوی تقسیم کرده و روی نیمی از کیک

نصف کرم آماده شده را بریزید و نیمه دیگر کیک را روی آن قرار داده و

با دست کمی فشار دهیدوآنگاه مابقی کرم را روی آن بریزید تکه

هایی از کیک را که از اطراف آن جداکرده بودید، روی آن خرد کرده و با

مقادری مغز پسته یا … تزیین کنید!!سپس کیک رادرو  یخچال قرار

داده تا کرم به خورد نان برود و  خوش طعم شود!!

تذکر:این شیرینی را باید از چند ساعت قبل از مصرف تهیه کرده و در

زمان مصرف برش دهید!

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم برای تهیه ی کرم


شیر…………………………………………………………یک و نیم لیوان

تخم مرغ……………………………………………………یک عدد درشت

شکر…………………………………………………………یک سوم لیوان

آرد…………………………………………………..یک قاشق سوپخوری

وانیل…………………………………………………………به میزان لازم

 

 

 

 

 

طرز تهیه


شکر تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کرده و شیر سرد را نیز به آن

بیفزا یید.سپس آردرا کم کم به مواد افزوده و مرتب به هم

بزنیدتاصاف و یکدست شود.بعد روی حرارت قراردهید و مرتب هم

بزنید تا نسبتا غلیظ شود(غلظت این کرم همانند فرنی است) سپس

از روی حرارت برداشته و لای کیک بگذارید!!!!

 

 

 

 

 

نوش جان

 


برچسب ها : , , , , , , , , , , ,
نظرات
۲۱ نظر برای “کیک ناپلئونی”
  1. رویا گفت:

    آوا جون!!!!!!
    بابا دمت گرم!!!!! عجب کیکی درست کردی دلم آب شد!

  2. سلام من الان لینکت میکنم تو هم منو با اسم طرفداران تیلور سوئیفت لینک کن
    ممنون

  3. روژان گفت:

    سلام آوا جونمممممم!
    طبق دستور العمل درست کردم عالی شد مثل کیک خودت شد!
    ولی بازم به خوشگلی کیک تو نشد!

  4. ghazal گفت:

    mer30ava jon hatman 2rost mikonam
    rasti caket ali shode

  5. unkown گفت:

    mer30 ava jan
    u ham ye pa ashpazi vase khodeta!!!
    daram tamame sayamo mikonam k hamin jo0ri dorostesh konam
    mamno0n

  6. انوشا گفت:

    mersi kheili jaleb bood hatman too ye forsat monaseb dorost mikonam

  7. نیلو گفت:

    آوا جون نگفتی بلدی کیک بپزی . اگه بدونی خالم برای اولین بار که با پودر آماده کیک درست کرد چی شد . رو جعبه اش نوشته شده بود یک دوم لیوان روغن ولی خالم اشتباهی دو تا لیوان و یک دهم لیوان توش روغن ریخت . بیچاره نمی دونست چرا هر چی تعارف میکنه ما بر نمی داریم . وقتی خودش خورد فهمید .

    • آوا گفت:

      چه جالبببببببببببببببببببببببببببببب!
      منم چند ساله پیش وقتی می خواستم برای اولین بار کیک درست کنم همین کارو کردم البته به جای سه چهارم لیوان.۳ تا و یک چارم لیوان آب ریختم به خاطر همین خیلییییییییییییییییی شل شد ولی بعدش اومدم یه کم آرد ریختم توش.یه کم شکلو قیافش خوب شد ولی باطنشو نمی دونی چی شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. negin گفت:

    اوا جون بابا دس مریزا

  9. motahare گفت:

    بابا اشپز.دوستم کیکت عالی بود ممنون

  10. سحر گفت:

    من که اگه بخوام درست کنم تموم ظرف وظروف جهیزیه مامانمومیشکونم

  11. anastazia گفت:

    ممنونم خیلی عالیه

  12. yas گفت:

    واااااااااااااااای!!من که دیردیدم این کیکوولی هرچه زودترمیرم درست میکنم مرسی عزیز

    بوس بوس